Προετοιμάζοντας τα μαλλιά μας να δεχθούν την τέλεια βαφή

Προετοιμάζοντας τα μαλλιά μας να δεχθούν την τέλεια βαφή

Το φθινόπωρο απαιτεί αλλαγές.

 

Ο ρυθμός της ζωής αλλάζει, τροποποιούμε τις συνήθειές μας και ανανεώνουμε τους στόχους μας, αναζητώντας  νέα μέσα για να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Το κάνουμε αυτό μέσω της Μόδας, αλλά και μέσω του στυλ των μαλλιών μας, ένας υπέροχος τρόπος να μιλήσουμε για εμάς και να αναδείξουμε τη μοναδικότητα που μας κάνει ξεχωριστούς.

Πριν αναζητήσετε τις τελευταίες τάσεις μόδας των μαλλιών για το επόμενο φθινόπωρο / χειμώνα και αποφασίσετε το νέο σας  χρώμα, είναι απαραίτητο να σκεφτείτε την ευημερία και την υγεία των μαλλιών σας.

Η υγεία των ινών των μαλλιών, στην πραγματικότητα, επηρεάζει την ποιότητα του αποτελέσματος της βαφής  και των τεχνικών ξανοίγματος. Τα ξηρά, εύθραυστα και αδύναμα μαλλιά, ταλαιπωρημένα μετά την καλοκαιρινή περίοδο ή από έντονη ζέστη, δεν ανταποκρίνονται πάντα σωστά στη βαφή, καθιστώντας ακόμη και το styling δύσκολο.

 

Πως θα λάβετε το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα;

 

Για να επιτευχθεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να διορθώσετε τις κατεστραμμένες ίνες των μαλλιών, να τις θρέψετε και να τις ενυδατώσετε. Τα μαλλιά αποκαθίστανται στη φυσική τους ομορφιά και λάμψη όταν τα μήκη περιποιηθούν και ενεργοποιηθούν όλα τα συστατικά που κάνουν τα μαλλιά φυσικά ενυδατωμένα, θρεπτικά και υγιή.

 

Ρουτίνα ομορφιάς για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με μια επαγγελματική θεραπεία από την Philip Martin’s σε ένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αναδόμησης  και ένα επαγγελματικό τελετουργικό βαθιάς ενυδάτωσης και αναδόμησης. Μην αμελήσετε και την ρουτίνα ομορφιάς στο σπίτι που είναι τόσο σημαντική για την σταθερότητα της υγείας των μαλλιών. Δείτε εδώ τα κατάλληλα προϊόντα.

Κατόπιν τούτου θα έχετε δημιουργήσει την υποδομή για πιο λαμπερό και σταθερό χρώμα όποια απόχρωση και αν επιλέξετε να βάψετε τα μαλλιά σας.

Αν έχετε ξηρά και ατίθασα μαλλιά σας, ενυδατώστε τα με την Fusion Luxury Mask.

Αν έχετε πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά αναδομήστε τα με την Re-mersive Luxury Cream.

Μην ξεχάσετε να προσφέρετε στα μαλλιά σας την απόλυτη προστασία κατά την διάρκεια της βαφής με τις ευεργετικές ιδιότητες του Jojoba Pure Oil.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.