Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι; Φέρτα τα ξανά στη ζωή!

Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι; Φέρτα τα ξανά στη ζωή!

Αναζητούμε το καλοκαίρι καθώς μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε επιτέλους κάτω από τον ήλιο και να κάνουμε ένα αναζωογονητικό μπάνιο. Πώς επηρεάζουν όμως αυτές οι αλλαγές τα μαλλιά; Ο άνεμος, το αλάτι και ο ήλιος το καταστρέφουν και το κάνουν να χάνει τη δύναμη και τη λάμψη του.

Η Philip Martin's έχει τη λύση:  τη θεραπεία αναδόμησης, Re-mersive System. Εκτός από την επαγγελματική θεραπεία εντός του κομμωτηρίου, μπορείτε να φροντίσετε τα μαλλιά σας ακόμη και στο σπίτι, με ένα πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα.

 

Επαγγελματική αγωγή στο κομμωτήριο

Το πλησιέστερο κομμωτήριο Philip Martin’s μπορεί να επιδιορθώσει τους δεσμούς  των μαλλιών, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής και επαναφέροντας προστασία, λάμψη και απαλότητα. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Η παροχή πρωτεϊνών και υδρολυμένης κερατίνης είναι οι θεμελιώδεις πυλώνες αυτής της θεραπείας.

 

Θεραπεία στο σπίτι

Η Re-mersive Luxury Cream της Philip Martin's επαναφέρει τον σώμα και τη λάμψη στα μαλλιά, θρέφοντας βαθιά και αναδομώντας με την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών. Η θεραπεία ομορφιάς έρχεται σε αντίθεση με τις αρνητικές επιπτώσεις του υπερβολικού βουρτσίσματος, του χλωρίου, του αλατιού ή των κακών διατροφικών συνηθειών και επαναφέρει την υγρασία και τη λάμψη στις ίνες.

 

  1. Λούσιμο

Βρέχουμε τελείως τα μαλλιά. Βάζουμε μικρή ποσότητα από το Everyday Wash στις παλάμες μας και στην συνέχεια το εφαρμόζουμε στο μπροστινό σημείο, στους κροτάφους, στο πάνω σημείο του κεφαλιού και στον αυχένα, κάνοντας ένα απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας με κυκλικές κινήσεις.

Το προϊόν

Το Everyday Wash είναι το σαμπουάν της Philip Martin που σέβεται το δέρμα και τα μαλλιά χάρη στα συστατικά του: Εκχύλισμα χαμομηλιού, το οποίο αποκαθιστά την τριχοειδή βλάβη, Αμαμηλίδα, που αντιμετωπίζει τη φλεγμονή και Αμάραντο, ο οποίος έχει καθαριστική λειτουργία.

 

  1. Σκουπίζουμε τα μαλλιά

Μόλις αφαιρεθεί εντελώς το σαμπουάν, σκουπίστε καλά τα μαλλιά για να αφαιρέσετε το επιπλέον νερό. Το υπερβολικό νερό στην πραγματικότητα θα περιόριζε την εφαρμογή της θεραπείας αναδόμησης.

 

  1. Εφαρμόστε την Re-mersive Luxury Cream

Σε νοτισμένα  και στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά, εφαρμόστε στην παλάμη του χεριού μια ποσότητα προϊόντος που κυμαίνεται μεταξύ 5 γρ. και το πολύ 10 γρ. Αφού τρίψετε το προϊόν με τα χέρια σας για να το ενεργοποιήσετε, εφαρμόστε το κατά μήκος με κινήσεις από πάνω προς τα κάτω. Αφήστε για πέντε λεπτά. Ξεπλένετε καλά με άφθονο νερό.

 

Το προϊόν

Ενυδάτωση, αναδόμηση και προστασία συγχωνεύθηκαν σε ένα μόνο προϊόν. Πρωτεΐνες καλαμποκιού, σόγιας και σιταριού σε συνδυασμό με έλαιο Macadamia και έλαιο καρότου παρέχουν βαθιά θρέψη.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.