Εκπαίδευση

Philip Martin's Academy

Η Ακαδημία της Philip Martin's ξεκίνησε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένη εκπαίδευση. Μια Ακαδημία με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας φτιαγμένη από καινοτόμες προτάσεις που αναμιγνύονται με την δημιουργικότητα στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου κομμωτή. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που μπορείτε να νιώσετε την αίσθηση της βελτίωσης των τεχνικών σας γνώσεων, των ικανοτήτων σας και να κερδίσετε ακόμη περισσότερες γνώσεις, έμπνευση και να εντριφύσετε στην καινοτομία. 

Δέσμευσή μας είναι ο ενθουσιασμός και η επιτυχία. Αυτή είναι η Ακαδημία της Philip Martin's. Η φιλοσοφία της περιποίησης μαλλιών είναι η δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία και τα μέσα  που πρέπει να υπάρχουν σε ένα ποιοτικό κομμωτήριο. Αυτό το περιβάλλον χρησιμοποιείται σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας και είναι σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή γνώση, θεωρητική και πρακτική, με σκοπό την χρήση όλων των δυνατοτήτων που παρέχουν τα προιόντα της Philip Martin's.

Academy F

Η Academy F και η Philip Martin's αναπτύσσουν εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα σε μια κοινή φιλοσοφία στην οποία πιστεύουν και τα 2 brands. Η εκπαίδευση μας είναι καινοτόμος και πρωτοπόρα. Τα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα που δημιούργησε η Ακαδημία F αποτελούνται από τα μαθήματα της Ακαδημίας F και την Ακαδημία "Fusion Cutting Methodology" που διδάσκει τη νέα μέθοδο κουρέματος. Ενισχύουμε την εκπαίδευσή μας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών στην αγορά. Τα προιόντα της Philip Martin's δημιουργήθηκαν για να επιτύχουν υψηλές στιλιστικές επιδόσεις. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ακαδημία F έχει ενσωματώσει τα προϊόντα στην εκπαιδευτική εργαλειοθήκη. Αυτή η επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία έχει δημιουργηθεί για να γίνει σημείο αναφοράς για τους κομμωτές στην διεθνή αγορά των κομμωτηρίων. Και οι δύο εταιρείες έχουν τους ίδιους στόχους: να δώσουν στα κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο την πιο καινοτόμο και αποτελεσματική καλλιτεχνική εκπαίδευση. Πιστεύουμε ότι το διαχρονικό μας έργο θα βάλει το μότο "Made of Italy" σε ηγετική θέση και στη βιομηχανία μαλλιών, όπως έχει ήδη στη μόδα και το design.