Ενδυνάμωση - Εποχική Τριχόπτωση

Καθημερινά χάνουμε 60-80 τρίχες από τα μαλλιά μας! Η απώλεια μαλλιών αυξάνεται προς το τέλος του καλοκαιριού και με περισσότερη ένταση όλο το φθινόπωρο. Έτσι η απώλεια των μαλλιών το φθινόπωρο είναι μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες εποχές. Το μεγαλύτερο ποσοστό των μαλλιών που χάνεται, ευτυχώς επανέρχεται μέσα στους επόμενους 6-9 μήνες!

Όπως και σε πολλά άλλα θέματα υγείας και ομορφιάς και σε αυτή την περίπτωση ισχύει πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και δυνατά και να αποφύγετε την απώλειά τους ακολουθήστε βήματα και μεθόδους που σας εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη.

Με την μέθοδο και τα προϊόντα της Philip Martins καταφέρνουμε να προσφέρουμε την απαραίτητη επιπλέον θρέψη στις ρίζες των μαλλιών ώστε να τα δυναμώσουμε για να μπορέσουν να αντισταθούν στην εποχική τριχόπτωση. Έτσι, μειώνουμε το ποσοστό απώλειας των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο μέσα σε βάθος ελάχιστων χρόνων θα έχουμε καταφέρει να μειώσουμε την απώλεια τους κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, τόσο ώστε να μην επηρεάζει αισθητικά την εικόνα αλλά και το στυλ των μαλλιών μας!

Η Philip Martins δυναμώνει αποτελεσματικά τα μαλλιά με φυσικό τρόπο!