Εταιρεία

H PHILIP MARTIN’S ιδρύθηκε το 2005 στην Vicenza της Ιταλίας από τον Mauro Trimigliozzi ο οποίος μέχρι την ίδρυση της εταιρίας είχε χαράξει μια μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των φυτικών καλλυντικών. Το εμπορικό όνομα της εταιρίας το εμπνεύστηκε από τα ονόματα των παιδιών του για τον οποίο συμβολίζουν την αληθινή αγάπη και την απόλυτη αγνότητα.
Η PHILIP MARTIN’S είναι μία PREMIUM εταιρία που παράγει 100% επαγγελματικά προϊόντα φυσικής προέλευσης. Είναι μία ξεχωριστή και πολύ εκλεπτυσμένη μάρκα που διανέ­μει τα προϊόντα της σε κορυφαία κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο και κατέχει μία σημαντική θέση στην συνείδηση των καταναλωτών.
Αποστολή μας είναι η απόλυτη φροντίδα των μαλλιών και της επιδερμίδας, μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας, της εμπειρίας μας και των αυστηρά επιλεγμένων πρώτων υλών.
Η δημιουργία βαφών και προϊόντων περιποίησης χρώματος που μας εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά για την υγεία των μαλλιών.
Η δημιουργία premium BIO-συμβατών επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο.

 

H ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Το λογότυπο της μάρκας δείχνει τη φιλοσοφία μας. Τα δέκα δάχτυλα αντιπροσωπεύουν δύο ενωμένα χέρια που δείχνουν μεταφορικά την ισχυρή συνεργασία των ανθρώπων στον κόσμο της Philip Martin's. Το μάτι στο μέσο είναι το βλέμμα της Philip Martin's προς το μέλλον. Τα προϊόντα δημιουργούνται με φυτικά συστατικά βιολογικής προέλευσης προκειμένου να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και τη μέγιστη φροντίδα σε όλους τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Η αίσθηση της εμπειρίας της Philip Martin's κάνουν κάθε περιποίηση μια ιδιαίτερη στιγμή που εγγυάται τη μέγιστη ποιότητα χωρίς συμβιβάσμους στα πιστεύω μας. Το δίκτυό μας είναι επιλεγμένο με υψηλά στανταρ για να εξασφαλιστεί μια συνεχιζόμενη ανάπτυξη φθάνοντας τα επίπεδα αριστείας.

false