Θεραπεία προστασίας και ανανέωσης του χρώματος

Η συγκεκριμένη θεραπεία θα φροντίσει ώστε να διατηρήσετε ή και να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας. Ιδανική θεραπεία όταν θέλουμε ναζωντανέψουμετο ξεθωριασμένο χρώμα ή να διώξουμε την ανεπιθύμητη απόχρωση που έχει εκδηλωθεί με τον καιρό. Ενδείκνυται και ως θεραπεία συντήρησης του χρώματος μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο και καλύπτει όλες τις αποχρώσεις των μαλλιών.
Η θεραπεία προσφέρει:

  • Αποτοξίνωση:Εξουδετερώνει από τα μαλλιά τις συσσωρευμένες τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα και τους ρύπους δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ένα τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. 
  • Χρωματική ενίσχυση και λάμψη:Η φόρμουλα περιέχει ήπια χρωστικά, αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανανέωση και προστασία του χρώματος και στην ενίσχυση της λάμψης των μαλλιών. Αυτό προωθεί τη διατήρηση του χρώματος και προσφέρει μακράς διάρκειας αποτελέσματα.
  • Ενυδάτωση και ανανέωση: Ενυδατώνει και ενισχύει την τρίχα, βοηθώντας στην ανανέωση της υγιούς δομής των μαλλιών. Αυτό καταπολεμά την απώλεια των χρωστικών και παρέχει απαλότητα και λάμψη.


⏰ 45’   💰 από 20€



Συμπληρωματική θεραπεία με την βαφή για μαλλιά που το χρώμα ξεθωριάζει πολύ εύκολα.

Θεραπεία ενίσχυσης για μαλλιά που ξεθωριάζει εύκολα το χρώμα. Συγκρατεί για διπλάσιο χρόνο την απόχρωση στα μήκη των μαλλιών, προσφέροντάς τους σταθερό και λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας. Με την βοήθεια της ευεργετικής αλόης που περιέχει τα αποκτούν σώμα. Με anti-frizz ιδιότητες. Εφαρμόζεται αποκλειστικά μαζί με βαφή/balayage/ανταύγειες και δεν απαιτείται επιπλέον χρόνος αναμονής.



💰 10€



Θεραπεία Detox για την βαθειά αποτοξίνωση των μαλλιών

Ανακαλύψτε την θεραπεία Metal Detox με πατενταρισμένη τεχνολογία που προσφέρει αποτοξίνωση και απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από τα μαλλιά που έχουν επικρατήσει εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, των χημικών προϊόντων των βαφών και παράγοντες όπως τα προιόντα styling. 

Μειώνει έως και 87% τον κίνδυνο σπασίματος και προσφέρει 100% πιστότητα στο χρωματικό αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται αποκλειστικά με τεχνικές υπηρεσίες χρώματος όπως βαφή/balayage/ανταύγειες και δεν απαιτείτε επιπλέον χρόνος αναμονής



💰 15€



Θεραπεία φωτεινότητας και λάμψης για θαμπά μαλλιά

Ανακαλύψτε την θεραπεία που προσφέρει φωτεινότητα και λάμψη στα θαμπά μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά από την καθημερινότητα. Αναζωογονεί την τρίχα, επαναφέροντας την φυσική της ομορφιά και χαρίζοντας την επιθυμητή φωτεινότητα και λάμψη.

Η θεραπεία πρσφέρει:

  • Απομάκρυνση των καταλοίπων: Η θεραπεία ξεκινά με μια απαλή αποτοξίνωση που απομακρύνει μεταλικά στοιχεία, τα κατάλοιπα προϊόντων και ατμοσφαιρικών στοιχείων που επηρεάζουν αρνητικά την όψη των μαλλιών.

  • Ανυδάτωση και θρέψη: Η φόρμουλα περιέχει ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στην τρίχα, αναζωογονώντας και θρέφοντας τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες. Αυτό προσφέρει υγιή, ενυδατωμένη και λαμπερή εμφάνιση στα μαλλιά.

  • Ενίσχυση της Λάμψης: Περιλαμβάνει ειδικά συστατικά που ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών. Δημιουργούν ένα πέπλο φωτεινότητας που αντανακλά το φως, δίνοντας ένταση στο χρώμα των μαλλιών.


⏰ +3 ώρες   💰 από 95€



👉🏻 Το κόστος των υπηρεσιών εξαρτάται από την πυκνότητα και το μήκος των μαλλιών. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την ποιότητα και την κατάσταση των μαλλιών, όπως και από την συντήρηση στο σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για το κόστος και την διάρκεια του αποτελέσματος.