Θεραπεία λείανσης με κερατίνη

Ανακαλύψτε την εξειδικευμένη θεραπεία που θα κάνει τα μαλλιά σας ίσια, λεία και υπέροχα ευκολοχτένιστα. Η θεραπεία για εξομάλυνση και λεία υφή προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, απόλυτο περιορισμό στο φριζάρισμα και ανακούφιση από την ταλαιπωρία των ατίθασων μαλλιών. Εξασφαλίζει ότι το καθημερινό σας χτένισμα και styling θα είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία που θα διαρκεί ελάχιστο χρόνο. Διάρκεια αποτελέσματος 3-4 μήνες

Η θεραπεία περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  • Καθαρισμός και προετοιμασία: Ξεκινάμε με έναν απαλό και αποτοξινωτικό καθαρισμό των μαλλιών για να αφαιρέσουμε τους ρύπους και τα περιττά στοιχεία που μπορεί να τα βαραίνουν. Αυτό επιτρέπει στα ενεργά συστατικά της θεραπείας να δράσουν αποτελεσματικά.
  • Εφαρμογή: Η φόρμουλα που χρησιμοποιούμε περιέχει ενεργά συστατικά που ξεκουράζουν και εξομαλύνουν την τρίχα, εξαλήφουν το φριζάρισμα δημιουργόντας την επιθυμητή λεία υφή. Τα μαλλιά σας γίνονται ίσια, ευκολοχτένιστα και λαμπερά.

Σφράγιση και προστασία: Η θεραπεία σφραγίζει την εξωτερική δομή των μαλλιών, προσφέροντας προστασία από το θερμικό styling, την υγρασία και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Αυτό συμβάλει στην διατήρηση της λείας υφής και στο απαλό αποτέλεσμα για μεγαλύτερο διάστημα



⏰ +3 ώρες   💰 από 95€



Θεραπεία καταπολέμησης του φριζαρίσματος

Ανακαλύψτε την πολυτελή θεραπεία που θα καταπολεμήσει το φριζάρισμα και θα ρυθμίσει την εικόνα των μαλλιών σας. Η θεραπεία κατά του φριζαρίσματος είναι σχεδιασμένη για να παρέχει έντονη προστασία στα μαλλιά σας, βελτιώνοντας την εξωτερική τους δομή και επαναφέροντας τη λάμψη τους.Τα αποτελέσματα διαρκούν 5-8 εβδομάδες.

Η θεραπεία προσφέρει:

  • Καθαρισμός και προετοιμασία: Ξεκινάμε με έναν απαλό και αποτοξινωτικό καθαρισμό των μαλλιών για να αφαιρέσουμε τους ρύπους και τα περιττά στοιχεία που μπορεί να τα βαραίνουν. Αυτό επιτρέπει στα ενεργά συστατικά της θεραπείας να δράσουν αποτελεσματικά.
  • Ρύθμιση υφής και προστασία: Η εξειδικευμένη φόρμουλα δημιουργεί στην τρίχα την κατάλληλη υφή, ρυθμίζει σταθερά το φριζάρισμα και προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία. Παράλληλα, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, προσφέροντας μακράς διαρκείας προστασία από τον καθημερινό styling, το στρες και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.


⏰ 75’   💰 από 30€



Θεραπεία Smoothing υφή για ατίθασα & φριζαρισμένα μαλλιά

Η ειδική θεραπεία δημιουργεί μία πολύ smoothing και απαλή κατάσταση στα άγρια, frizz και ατίθασα μαλλιά. Η θεραπεία έχει ιδιότητες κατά του φριζαρίσματος, προσφέροντας ελεγχόμενη λείανση, λάμψη και απαλότητα. Τα αποτελέσματα διαρκούν 2-4 μήνες.

Η θεραπεία προσφέρει:

  • Ελεγχόμενη λείανση: Περιέχει συστατικά που ενεργούν βαθιά στην τρίχα, ελέγχοντας τα άγρια και ατίθασα μαλλιά εξομαλύνοντας την υφή τους. Δίνει έλεγχο στα μαλλιά, εξουδετερώνει το φριζάρισμα και τα αφήνει πολύ πιο ευκολοχτένιστα.
  • Ενίσχυση & Προστασία από τη θερμότητα: Περιέχει συστατικά που προστατεύουν τα μαλλιά από τη φθορά των θερμικών εργαλείων styling. Καταπολεμά τη θραύση, προλαμβάνει την περαιτέρω ζημιά και διατηρεί την υγεία των μαλλιών κατά τη χρήση τους.


⏰ +120 λεπτά   💰 από 65€



Θεραπεία 2 σε 1 βαθεία αναδόμηση & κατά του φριζαρίσματος

Ανακαλύψτε την μοναδική θεραπεία που επανορθώνει και αναδομεί την ποιότητα των ταλαιπωρημένων μαλλιών, μειώνοντας παράλληλα το φριζάρισμα, κάνοντας τα μαλλιά πιο διαχειρίσιμα. Η συγκεκριμένη θεραπεία αναζωογονεί, προσφέροντας επανόρθωση, ενυδάτωση και πιο εύκολο styling. Ιδανική για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που σπάνε και γεμίζουν ψαλίδα. Τα αποτελέσματα διαρκούν 5-8 εβδομάδες.

Η θεραπεία πρσφέρει:

  • Αναδόμηση και ενίσχυση: Οι εξειδικευμένοι παράγοντες της θεραπείας επιδιορθώνουν τις ζημιές της τρίχας, ενισχύοντας τη δομή της και αναπληρώνοντας τα λιπίδια και τις πρωτεΐνες που έχουν χαθεί. Αυτό βελτιώνει την ανθεκτικότητα της τρίχας και επανορθώνει τις ζημιές που συμβάλουν στο φριζάρισμα.
  • Λείανση και ενυδάτωση: Εξομαλύνει την επιφάνεια της τρίχας και μειώνει το φριζάρισμα, προσφέροντας πιο λεία, απαλή και υγιή εμφάνιση. 
  • Προστασία και χρωματική διάρκεια:Περιέχει προστατευτικούς παράγοντες που προφυλάσσουν τα μαλλιά από τη θερμότητα, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις εξωτερικές επιθέσεις. Συμβάλει στην χρωματική σταθερότητα και την καλή υγεία των μαλλιών.


⏰ +90'   💰 από 45€



Θεραπεία Long Lasting Styling

Η θεραπεία αυτή δίνει έξτρα λάμψη, σώμα ενώ παράλληλα βοηθάει στον έλεγχο των ατίθασων μαλλιών. Βοηθάει ώστε τα χτενίσματα να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια χωρίς όμως να βαραίνουν τα μαλλιά. Τα αποτελέσματα διαρκούν 2 εβδομάδες.

Εφαρμόζεται αποκλειστικά με τις υπηρεσίες του χτενίσματος



⏰ 10'   💰 από 6€



Θεραπεία κατά του φριζαρίσματος για σγουρά μαλλιά

Σχεδιασμένη ειδικά για σγουρά και ατίθασα μαλλιά, προσφέροντας λύση στο φριζάρισμα επιτυγχάνοντας έναν πιο καλοσχηματισμένο χαρακτήρα για τα μαλλιά σας. Η θεραπεία ξεκλειδώνει την απόλυτη ομορφιά των σγουρών μαλλιών, προσφέροντας λάμψη, ελαστικότητα και ευκολία στο σχηματισμό.Τα αποτελέσματα διαρκούν 3-6 εβδομάδες.

Η θεραπεία προσφέρει:

  • Ενυδάτωση και απαλότητα: Η προηγμένη φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την τρίχα, αποκαθιστώντας την υγρασία που έχει χαθεί. Αυτό προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στα μαλλιά, βοηθώντας στον έλεγχο του φριζαρίσματος.
  • Λείανση και έλεγχος: Απαλύνει τον φριζαρισμένο χαρακτήρα των σγουρών μαλλιών και προσφέρει έλεγχο, βελτιώνοντας την υφή της τρίχας. Αυτό επιτυγχάνει πιο καλοσχηματισμένο χαρακτήρα και ευκολία στην διαχείριση και το styling των μαλλιών.
  • Οριοθέτηση και λάμψη: Βελτιώνει την όψη στα σγουρά μαλλιά, ενισχύοντας τον ορισμό της μπούκλας και δίνοντας τους ένα λαμπερό φινίρισμα.


⏰ 10'   💰 από 6€



👉🏻 Το κόστος των υπηρεσιών εξαρτάται από την πυκνότητα και το μήκος των μαλλιών. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την ποιότητα και την κατάσταση των μαλλιών, όπως και από την συντήρηση στο σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για το κόστος και την διάρκεια του αποτελέσματος.